Göteborgskretsens sista medlemsmöte!

Nu är det snart dags för säsongens sista medlemsmöte i Göteborgskretsen!

Vi är stolta att kunna presentera Hanna Lans som tillsammans med vår Yvonne kommer prata om jämställd ekonomi på det sista medlemsmötet. Kvällen börjar med ett Quiz för att ta tempen på er kunskap. Hanna kommer att dela med sig av sina erfarenheter och vi bjuder in till diskussion och reflexion kring ämnen som vad man gör när relationen tar slut, ekonomisk egenmakt och hur man säkrar sin försörjning.

Detta kommer ske 1 juni kl 18.00 på United Spaces lokaler på Östra Hamngatan 16. Vi önskar att du anmäler dig till oss om du vill närvara och samtidigt meddelar eventuella allergier, för det blir såklart lite fika också. Är du nyfiken på Hanna Lans – kolla hennes bok ’Som någon annan bäddar’ – en skönlitterär bok med ett juridiskt perspektiv direkt kopplat till temat för dagen.

Vi i styrelsen har jobbat hårt i vår med våra olika engagemang. Störst påverkan har vi haft tillsammans med er medlemmar genom insamlingen till Ukrainas utsatta kvinnor. Detta gjorde vi i samarbete med Soroptimisterna. Det fina engagemanget från er är vi mycket tacksamma och ödmjuka inför, tillsammans samlade vi in 5900 SEK! Pengarna är överlämnade till Soroptimisterna och genom dem på väg dit de behövs. Stort tack!

Slutligen kan vi äntligen meddela er att vi har möjlighet att dela ut ett antal stipendier genom Kvinnliga Studiehemmets Stipendiefond.

Vi hoppas att få se så många av er som möjligt den 1 juni!

Väl mött,
Styrelsen Göteborgskretsen