Engagera dig

Fredrika Bremer-förbundet erbjuder en rad olika sätt att stödja och ta del av arbetet för en mer jämställd värld för alla. Vässa dina argument, lär dig mer, nätverka, sprid kunskap och verktyg för förändring – hur du än vill engagera dig är du hjärtligt välkommen.

Bli medlem!

Bli en del av den rörelse som kämpar för ett jämställt samhälle där inflytande, makt, pengar och hemarbete delas lika mellan kvinnor och män! Och som vill att kvinnor och män går sida vid sida i kampen för att nå dit. Som medlem i Fredrika Bremer-förbundet blir du inbjuden till viktiga sammanhang, lär dig mer om jämställdhet och får chans att göra skillnad. Du förvaltar det intellektuella arvet från Sveriges första feminist genom att ge hennes texter nytt liv i dagens debatt. 

Du får också den legendariska Hertha, världens äldsta feministiska tidskrift,  i brevlådan 4 gånger per år. Medlemskapet kostar 325 kronor per kalenderår för fullt betalande medlem och 150 kronor för studerande eller familjemedlem. Vill du endast prenumerera på tidningen kostar det 390 kronor.

OBS! När du blir medlem måste du ansluta dig till en krets men om det inte finns någon i närheten av var du bor kan du ansluta dig till vår digitala krets.

Kretsarna – Fredrika Bremer-förbundet nära dig

Fredrika Bremer-förbundet har 14 lokala kretsar runt om i landet. Det är lokala föreningar som anordnar egna aktiviteter och verksamhet i sitt närområde. I spalten till höger hittar du de orter där våra kretsar finns och kontaktuppgifter till ansvariga på plats. När du blir medlem måste du ansluta dig till en krets men om det inte finns någon i närheten av var du bor kan du ansluta dig till vår digitala krets.

Du kan även välja att starta upp en egen krets! Vi hjälper dig på vägen. Mejla kansli@fredrikabremer.se om du vill veta mer.

Webbshop

Du kan stödja förbundets verksamhet genom att handla, till dig själv eller någon annan, i vår webbshop.