Engagera dig

Fredrika Bremer-förbundet erbjuder en rad olika sätt att stödja och ta del av arbetet för en mer jämställd värld för alla. Vässa dina argument, lär dig mer, nätverka, sprid kunskap och verktyg för förändring – hur du än vill engagera dig är du hjärtligt välkommen.

Bli medlem!

Bli en del av den rörelse som kämpar för ett jämställt samhälle där inflytande, makt, pengar och hemarbete delas lika mellan kvinnor och män! Och som vill att kvinnor och män går sida vid sida i kampen för att nå dit. Som medlem i Fredrika Bremer-förbundet blir du inbjuden till viktiga sammanhang, lär dig mer om jämställdhet och får chans att göra skillnad. Du förvaltar det intellektuella arvet från Sveriges första feminist genom att ge hennes texter nytt liv i dagens debatt. 

Du får också den legendariska Hertha, världens äldsta feministiska tidskrift,  i brevlådan 4 gånger per år. Medlemskapet kostar 325 kronor per kalenderår för fullt betalande medlem och 150 kronor för studerande eller familjemedlem. Vill du endast prenumerera på tidningen kostar det 390 kronor.

Kretsarna – Fredrika Bremer-förbundet nära dig

Om du bor utanför de stora städerna är det en lokal krets eller ett nätverk som du kan engagera dig i. Det finns 14 stycken runt om i landet. Finns det ingen krets där du bor? Det är inga problem att starta upp! Vi hjälper dig. I spalten till höger hittar du de orter där våra kretsar finns och kontaktuppgifter till ansvariga på plats.

Webbshop

Du kan stödja förbundets verksamhet genom att handla, till dig själv eller någon annan, i vår webbshop som du hittar här: