Kretsmöte med Vidar Vetterfalk från MÄN

Fredrika Bremer-förbundet Stockholm-Uppsala kretsen presenterar:

Möt Vidar Vetterfalk från MÄN, 7 sep 2022 kl. 18.00 – 19:30

I maj gästades kretsen av Vidar Vetterfalk från organisationen MÄN, som arbetar för jämställdhet och mot mäns våld. MÄN utgår från en feministisk syn på världen och tanken att vi behöver förändra destruktiva manlighetsnormer för att stoppa våldet. MÄN vill att fler män och killar ska engagera sig för jämställdhet och att fler män och killar tar ett större ansvar för omsorgen. MÄNs vision är en jämställd värld utan våld. Vidar Vetterfalk har varit engagerad sedan organisationens start 1993 och arbetar som internationell projektledare.

Vidars besök i maj var så uppskattat att vi därför välkomnar honom till kretsen igen, den här gången för att erbjuda både en presentation och en kortare workshop där Vidar får möjlighet att presentera några av MÄNs arbetsmetoder. Kom och lyssna och lär mer om MÄNs viktiga arbete onsdagen den 7 september kl. 18.00 -19.30.

Bjud gärna med en vän och med tanke på kvällens ämne är det såklart extra kul om vi också blir några män och pojkar i publiken. Alla är välkomna!

Varmt välkomna till Hälsans Hus, Fjällgatan 23B, även du som inte är medlem!

Avgift: 100 kr inkl. fika.

Anmäl dig senast den 5 sep till stockholm-uppsala@fredrikabremer.se

 

Nästa kretsmöte sker den 6 okt kl. 18.00 tillsammans med Lisa Minnhagen, Generalsekreterare på Fredrika Bremer-förbundet. Vi återkommer om lokal. Vi återkommer även med mer information om kursen ’Livslång ekonomi’ som startar 29 sep. Väl mött!