Bokcirkelträff: “Allt vi inte ser – så påverkas du av det osynliga arbetet – hemma och på jobbet”

Välkommen till ännu en bokcirkel i Kristinehamn!

Vill du läsa en bok som utmanar dig att se det som ofta är osynligt i våra liv? En bok som ger dig fakta, tips och verktyg för att skapa mer jämställdhet och jämlikhet – både hemma och på jobbet? Då är du välkommen att anmäla dig till vår bokcirkel om “Allt vi inte ser – så påverkas du av det osynliga arbetet – hemma och på jobbet” av Ida Östensson och Thor Rutgersson.

Boken är en spännande och tankeväckande läsning som blandar statistik och personliga berättelser. Den riktar sig till alla som vill göra skillnad och få mer energi att njuta av livet. Oavsett om du är man eller kvinna, chef eller anställd, singel eller i förhållande, kommer du att hitta något som intresserar och inspirerar dig i boken.

Vi träffas för att diskutera boken tisdagen den 16 januari kl. 18.30-20.00. Platsen meddelas senare, men vi kommer att se till att det finns plats för alla som vill vara med. Priset är 50:- och då ingår kvällssmörgås, kaffe och te. Sista anmälningsdag är 19 november till kristinehamn@fredrikabremer.se.

Hoppas att du vill vara med i vår bokcirkel! Det blir ett spännande och givande samtal om en viktig och aktuell bok. Anmäl dig redan idag och säkra din plats! 😊