Föredrag om roller i syskonskaran

April månads kretsmöte är torsdagen den 25 april kl. 18.30 på Hela Ideella. Föredraget börjar ungefär kl. 19.15. Vår gäst är författaren och beteendevetaren Elisabeth Schönbeck. Hon ska berätta utifrån sin bok ”Äldst, yngst eller mittemellan—om roller och relationer i syskonskaran.

Kostnad för måltiden (landgång samt kaffe/te och liten kaka) och föredraget är 180kr. Anmäl dig senast den 18 april genom att mejla landskrona@fredrikabremer eller till Kerstin Christensson på nummer 070 87 22 807.

Om du behöver transporthjälp, meddela vid anmälan så försöker vi hjälpa till med det. Vid kretsmötena går det att betala kontant eller med swish.

Meddela oss om du deltar i både måltid och föredrag eller enbart föredrag vid anmälan. Det kostar 50kr om du bara kommer till föredraget. Anmälan till måltiden är bindande. Glöm inte anmäla eventuella önskemål om specialkost. Om du behöver transporthjälp, meddela vid anmälan så försöker vi hjälpa till med det. Vid kretsmötena går det att betala kontant eller med swish.

Ta gärna med gäster. Icke medlemmar är välkomna!