Per Furumo om konsten att göra sig hörd

Varmt välkomna till Kretsträff!

Per Furumo är konsult i talarträning, retorik och presentationsteknik. Bland kunderna finns en rad stora företag och organisationer, samt offentliga personer inom näringsliv och politik.

Män har generellt, av naturen, tillgång till mer volym och kraft i sina röster. Det innebär att det i sociala och professionella sammanhang är lättare att göra sig hörd vilket i sin tur automatiskt kan skapa psykologiska fördelar. Detta utnyttjas, oftast omedvetet, ibland medvetet, på kvinnors bekostnad. Därmed finns det ett viktigt och angeläget kvinnoperspektiv beträffande muntlig kommunikation i det professionella sammanhanget.

Välkomna till en spännande, interaktiv kväll där Per gör oss uppmärksamma på hur vi medvetet kan hantera bl. a röstläge och volym för att på så sätt öka förutsättningarna för att trigga, attrahera och stimulera till lyssning och interaktion. Det handlar inte om att kvinnor ska härma män, utan om att var och en utifrån sina förutsättningar ska få verktyg för att ta självklar plats.

Ta gärna med en vän, vi välkomnar alla åldrar och även icke-medlemmar.

Varmt välkomna!

Tid och plats: 31 oktober kl. 18 på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B. Kostnad 50 kr inkl. smörgås.

Anmäl dig senast den 28 oktober till stockholm-uppsala@fredrikabremer.se

Nästa träff är den 22 november och då välkomnar vi Maria Farm, psykolog och författare, som bl. a pratar om sin bok Han är så bra på att ta egen tid: Jämställdhet i praktiken”. Vi återkommer om tid och plats.