Specialvisning av ‘Drömmen om Djenné’

Ta chansen att se en specialvisning av ‘Drömmen om Djenné’, på Biograf Zita den 11 september klockan 18!

Filmens handling: 

När Elisabet Gustafsson, regissör och ensamstående, medelålderskvinna i Stockholm, får en enkät från en myndighet i Sverige upplever hon att hennes livsval reducerats till själlös statistik. Hon hamnar i en mitt-i-livet-kris och tänker på sin äventyrliga kusin Sophie, som vid femtio års ålder lämnade en framgångsrik karriär som designer i London för att starta en hotellverksamhet i den gamla ökenstaden Djenné i Mali. 
Trots riskerna med den pågående konflikten i landet åker Elisabet till Mali och fördjupar sig i Sophies liv och lokala projekt. Det visar sig att hotellets överlevnad hänger på en skör tråd. Turismen har försvunnit och terroristerna kommer allt närmare. Sophie tvingas stänga hotellet och hennes dröm plockas ner bit för bit. Under denna turbulenta resa får Elisabet möjlighet att reflektera över sina egna prestationer i ett nytt ljus och kvinnorna finner ett släktskap, samtidigt som de funderar över drivkrafter, krossade drömmar och nya äventyr.
Se en kort trailer av filmen här: https://vimeo.com/711161519

Efter filmen:

Filmen följs av ett samtal med regissören Elisabet Gustafsson modererat av Christina Knight, vice ordförande i Fredrika Bremer-förbundets Stockholm-Uppsalakrets.

Medlemmar i Fredrika Bremer-förbundet:

Som medlem i Fredrika Bremer-förbundet får du specialpris på biljetten genom Zitas vänner – då kostar biljetten bara 80 kronor per person. För att få tillgång till en länk där du kan boka din biljett ska du skicka ett mejl till stockholm-uppsala@fredrikabremer.se. 
Ta gärna med en vän – medlem eller ej, alla är välkomna!
De som inte är medlemmar i Fredrika Bremer-förbundet kan boka sin biljett här: https://zita.se/drommen-om-djenne