Träff med fokus på AI (artificiell intelligens)

Vårsäsongen inleds måndagen den 22 januari kl. 18.30 på Hela Ideella, stora salen. Vi inleder kvällen med en enklare måltid (landgång, kaffe/te med liten kaka).

Vår gäst är journalisten och författaren Andreas Ekström. Han börjar ca. kl. 19.15 med att föreläsa om det intressanta och viktiga ämnet: ”AI, artificiell intelligens; Om människans plats i AI revolutionen”. Andreas är specialiserad på bland annat datafrågor och har skrivit krönikor om hur AI kommer att påverka oss inom många områden.

Måltid och föredrag kostar 180kr. Anmäl dig senast den 15 januari genom att mejla landskrona@fredrikabremer eller till Kerstin Christensson på nummer 070 87 22 807.

Om du behöver transporthjälp, meddela vid anmälan så försöker vi hjälpa till med det. Vid kretsmötena går det att betala kontant eller med swish.

Meddela oss om du deltar i både måltid och föredrag eller enbart föredrag vid anmälan. Det kostar 50kr om du bara kommer till föredraget. Anmälan till måltiden är bindande. Glöm inte anmäla eventuella önskemål om specialkost. Om du behöver transporthjälp, meddela vid anmälan så försöker vi hjälpa till med det. Vid kretsmötena går det att betala kontant eller med swish.

Ta gärna med gäster. Icke medlemmar är välkomna!