Malmökretsen

Malmöfredrikorna är en krets där du kan vara med och forma verksamheten för att främja jämställdhet i hem, arbetsliv och samhälle. Hundra år efter att kvinnor fick rösträtt i Sverige finns det fortfarande många utmaningar, men det finns också många möjligheter att engagera sig – i stort eller smått – för att medverka till ett jämlikare samhälle och för att öka kunskapen om hur vi kan minska klyftorna.

Kretsen bjuder bl.a. in till föreläsningar, medlemsträffar där vi pratar jämställdhet m.m. och vi bjuder även in till studiecirklar. Vi vill vara en inkluderande krets där alla kan känna sig hemma, oavsett kön, ålder eller förmåga. Den som bara vill sitta med och lyssna är lika välkommen som den som har många idéer och vill arbeta aktivt. Vi välkomnar alla intresserade till våra möten och aktiviteter. Vill du veta mer, bli medlem eller kanske bara tipsa oss om ett ämne för en studiecirkel, en spännande föredragshållare eller något annat?

Just nu är vi mitt inne i en spännande uppbyggnadsfas och välkomnar alla intresserade till våra möten och aktiviteter. Vill du veta mer, bli medlem eller kanske bara tipsa oss om ett ämne för en studiecirkel, en spännande föredragshållare eller något annat? Kontakta ordförande Ann Svensén på malmo@fredrikabremer.se

Vi finns även på Facebook och Instagram – följ oss gärna där!

Kontakt Malmökretsen

Epost: malmo@fredrikabremer.se
Fredrika Bremer Malmö | Facebook
Ordförande: Ann Svensén