Fredrika Akademi

Nu öppnar anmälan till Fredrika Akademi – en generationsöverskridande ledarskapsutbildning för kvinnor.

Fredrika Akademi är till för dig som, oavsett ålder, vill spendera en helg i ett generationsöverskridande och feministiskt sammanhang. Under helgen kommer du få chansen att lära dig mer om jämställt ledarskap och dela med dig av dina egna erfarenheter.

Vi lovar dig intressanta möten, inspirerande föreläsningar och erfarenhetsutbyte och det kommer även att gå alldeles utmärkt att kombinera Fredrika Akademi med ett deltagande på Fredrika Bremer-förbundets årsmöte den 2 april.

Plats och kostnad

Utbildningshelgen anordnas på Tollare Kurs & Konferens 31 mars till 2 april 2023. Om du blir antagen kommer du behöva betala en avgift på 500 kr för utbildningen och stå för din egen resekostnad.

Fredrika Bremer-förbundet står för mat och husrum under vistelsen. Logi erbjuds i enkel- och dubbelrum vilket innebär att du som deltagare kan komma att dela rum med någon av de andra deltagarna. Alla rum har dock separata enkelsängar.

Antagning

OBS: Anmälningstiden för dig mellan 18 och 30 år är förlängd till den 27 februari!

Du skickar in din intresseanmälan senast den 20 februari, för dig som är mellan 18 och 30 är anmälningstiden förlängd till den 27 februari. Antalet deltagare är begränsat och vem som har möjlighet att delta kommer väljas ut av Fredrika Bremer-förbundet. Om du blivit antagen kommer vi kontakta dig senast 22 februari. För ansökningsprocessen är det meriterande om du är medlem i Fredrika Bremer-förbundet. Du kan bli det här. Även om Fredrika Akademi är en generationsöverskridande utbildningshelg krävs det att du som deltar fyllt 18 år.

Stipendium

För dig som är ensamstående eller har en låg inkomst kommer det att finnas möjlighet att söka stipendium för ditt deltagande från Fredrika Bremer-förbundets stiftelser. Ange i intresseanmälan om du är intresserad så skickar vi mer information.